Lik mijn kutje maar schoon, Cucky!
Lik mijn kutje maar schoon, Cucky!
Mijn vrouw deed haar benen uit elkaar, ik zag het vele zaad tussen haar schaamlippen zitten. Langzaam droop het uit haar kutje. Ik zet mijn mond op haar uitgewoonde kutje en begin het zaad op te slurpen. Het is romig en smaakt zoutig.... In mijn hoofd gaan de emoties door elkaar. Het klopt namelijk niet dat je als man sperma slikt van een andere man... en dan ook nog uit het kutje van je eigen vrouw! Jullie hebben elkaar eeuwige trouw belooft en nu zit jij op je knieėn de spermaproductie van een andere vent op te likken. Sperma, wat na een keiharde en langdurige neukpartij, diep in je vrouw haar kut is gespoten! Je hebt je vrouw zien kronkelen van genot, je hebt haar gillend horen klaarkomen! En nu mag jij het resultaat proeven... Lik alles maar goed schoon, hoor je je vrouw zeggen. Enigste wat je kan doen is je best doen, dit is het enigste waar jij nog voor gebruikt wordt. Dat is jouw taak als miezerige cuckold. Dus je likt en slikt haar kutje helemaal schoon, alle resten sperma verdwijnen in jou mond, zo je buik in.

Kijk hier voor meer Creampie foto's, als je daar geil van wordt!