Mijn vrouw heeft een donkere minnaar!
Mijn vrouw heeft een donkere minnaar!
Vandaag heeft mijn vrouw mij kennis laten maken met haar nieuwe minnaar. Een grote knappe donkere man van middelbare leeftijd. Mijn vrouw is stapelgek op hem, dat zag ik aan de rode koontjes die ze kreeg toen hij bij ons binnen stapte. Ze gedroeg zich als een verliefde puber. Het was een man van weinig woorden, dat had ik gelijk al door. Al snel gingen we naar de slaapkamer waar mijn vrouw op bed ging liggen. Haar minnaar deed ook zijn kleren uit, dus ik volgde zijn voorbeeld. Toen we beide naakt waren, vroeg mijn vrouw of we naast haar op bed wilde gaan zitten. Ze had haar mobiel bij zich om een foto te maken van het grote verschil. Het was duidelijk, zijn grote zwarte lul tegenover mijn kleine blanke pikkie. Mijn vrouw keek mij lachend aan. Je snapt wel dat ik jou niet nodig heb, zei ze lachend. Ga jij maar naast het bed staan, dan gaan wij ons vermaken met elkaar. Ze gaf mij haar mobiel, jij mag ondertussen een geil filmpje maken. Kan je daar naar kijken als je met je kleine pikkie speelt! Toen pakte de man mijn vrouw en legde haar met haar benen wijdt op bed. Zijn enorme lul verdween langzaam in haar kutje, ze kreunde, hij begon te stoten, ze begon harder te kreunen. Ik was ondertussen alles aan het filmen. Hij neukte mijn vrouw hard en in een hoog tempo. Ik was ondertussen aan het filmen, ik zag hoe hij zijn zaad diep in haar kutje spoot. Mijn vrouw kreeg daardoor zo'n heftig orgasme, dat het een tijdje duurde voordat ze weer terug op aarde was. Het filmpje kijk ik een paar keer per dag, zo vreselijk geil om het terug te zien.