Mijn vrouw is suf geneukt!
Mijn vrouw is suf geneukt!
Als ik zo naar haar kijk, ben ik zo trots op haar. Drie uur lang is mijn vrouw het middelpunt geweest! Die uur lang hebben mannen zich aan haar vergrepen. Ze hebben haar mond gevuld met hun grote lullen. Ze hebben haar kutje uitgewoond met hun dikke harde palen en ze hebben haar kontje misbruikt als nooit tevoren. Het enigste wat ik mocht doen, was toekijken en helpen de condooms om hun grote stijve lullen te schuiven. Want groot geschapen waren deze mannen zeker. Ongelovelijk wat een enorme lullen hadden ze. Mijn vrouw heeft er van genoten, ze is ontelbare keren klaargekomen. Gillend, hijgend, smekend en kreunend kreeg ze haar orgasme's. Nu is ze uitgeteld, de arme schat. Nu is het mijn beurt om de condooms te ledigen. Ik zal al het zaad moeten doorslikken, Het vers gespoten zaad van vele mannen. Elke condoom zal zijn eigen smaak en geur bevatten. Ik zal slurpen, ik zal proeven en ik zal slikken. Daarom ben ik een Cuckold, mijn keuze, mijn passie!