Vuist in je kont en vuist in je kut!
Vuist in je kont en vuist in je kut!
Ik (vrouw van 42 jaar) ben nogal dominant in bed, mijn vriendin (die is een stuk jonger, 26 jaar) is zachtaardig en onderdanig. Ik maak dus de dienst uit, tijdens onze seks. Ik begin haar eerst te vingeren, dit vindt ze heerlijk...als ze een orgasme heeft gehad, is haar kutje een stuk vochtiger. Met haar kutsap, masseer ik haar kontgaatje. Langzaam stop ik twee vingers in haar kontje, daarna nog een, totdat ik met vier vingers in haar kontje zit. Met mijn andere hand doe ik hetzelfde met haar kutje. Ik spuug wat op mijn handen om meer glijmiddel te krijgen. Dan gaat mijn duim in haar kontje, gevolgd door mijn andere duim, die glijdt in haar kut. Met twee vuisten neuk ik mijn vriendin naar meerdere orgasme's. Ze gilt het uit van genot. Heerlijk om haar zo in mijn macht te hebben, ik weet dat ze mij straks heerlijk gaat klaar likken. Tot ook ik spuitend klaarkom over haar gezicht. Ik hou van haar en zij van mij, dat voel je gewoon!
Stop vanavond nog je keiharde pik in deze bloedgeile amateurhoer!
Maak een afspraakje met een geile tranny!
Rijpe Vrouwen Google